Etusivu   Asunto   Vuokraus   Muuta alueesta  LAPSIPERHEET

www.terramiticapark.com
www.terranatura.com
www.aqualandia.net
www.mundomar.es

GOLF

Faula Golf
La Sella Golf

RAVINTOLAT

Albirin ja Alfaz del Pin alueella on lukuisia kahviloita ja ravintoloita, joista löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun.

Heartbreak
Rannalta Paseo de las Estrellasin varrelta löydät amerikkalaisen Heartbreakin, joka on paikallinen Hard Rock Cafe, jossa järjestetään usein myös livekonsertteja.
Carretera Albir 25

Ritz
Toinen mainitsemisen arvoinen ravintola on Paseo de las Estrellasilla sijaitseva ravintola Ritz, joka palvelee kansainvälisellä keittiöllä ja laajalla cocktail- valikoimalla.

Venus
Ravintola Venus puolestaan tarjoilee ekologisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.
Plaza Venus nro 7

Casa Enrique
Meren antimista pitävän kannattaa suunnata Avenida Oscar Esplalla sijaitsevaan Casa Enriqueen, joka on kuuluisa kala- ja äyriäisruokiensa lisäksi myös erinomaisesta riisistään.

Sarita
Suosittelemisen arvoinen ravintola alueella on myös intialaista ruokaa tarjoileva ravintola Sarita.
Avenida del Albir 11

KULTTUURITARJONTA


Pienestä koostaan huolimatta Albir tarjoaa lomailijalle monenlaista tekemistä. Alueen suurimpia tapahtumia on vuosittain heinäkuun alussa järjestettävä kansainvälinen elokuvafestivaali (Festival de Cine de Alfaz del Pi), joka houkuttelee paikalle elokuva-alan ihmisiä kaikkialta maailmasta. Elokuussa on tarjolla oma festivaali myös jazzin ystäville. Paikalliset juhlapyhät ovat Espanjassa aina näkemisen arvoisia, sillä niiden ympärillä järjestetään paljon kaikenlaisia oheistapahtumia. Albirin alueella järjestetään jatkuvasti kaikenlaisia kulttuuriaktiviteetteja konserteista näyttelyihin, joten ajankohtaisista tapahtumista kannattaa aina käydä kysymässä tarkemmin Albirin turisti-infosta. Myös paikallinen norjalaisseura järjestää monenlaista ohjelmaa.

Kesäkuukausina Alfaz del Pin puolella järjestetään viikottain markkinat, joilta on mahdollista ostaa esimerkiksi paikallisia käsitöitä, koruja, nahkatavaraa ja matkamuistoja. Myös lähialueen kylillä on omat markkinansa, joihin kannattaa tutustua. Ecohotelli-ravintola Venus (Plaza Venus nro 7) järjestää joka kuukausi pienimuotoiset ekomarkkinat, jossa on myytävänä monenlaisia ekotuotteita. Lisäksi kyseisiltä markkinoilla on myös kirpputori ja muuta ohjelmaa.