Etusivu   Asunto   Vuokraus   Muuta alueesta  HINNASTO, VUOKRAEHDOT
JA LISÄTIEDOT

Hinnasto

1 vko 450,00
2 vko 620,00
3 vko 800,00
4 vko 980,00

Hinnat sisältältävät veden, sähkön ja kaasun max. neljälle.

Pidemmälle vuokraukselle ja talvikaudelle teemme mielellämme tarjouksen:

Ota yhteyttä ja kysy mieleistäsi ajankohtaa. Kerromme mielellämme lisää kohteesta:

Mito Oy
mheinamaa@gmail.com
+358-0400-506 898


Vuokraehdot:

Asunto on myös omistajan käytössä osan vuodesta, joten asunnot eivät vastaa hotellimajoitusta. Vuokralaisen velvollisuuksiin kuuluu hoitaa ja siivota asuntoa omalta osaltaan vuokra-aikana. Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan asunnolle aiheuttamistaan vahingoista, sekä asunnossa olevista mahdollisista puutteista. Asunnossa on tarvittavat astiat ja vuodevaatteet. Asiakkaan tehtäviin kuuluu myös liinavaatteiden pesu lähtöpäivänä sekä puhtaitten lakanoiden ja pyyhkeiden laittaminen paikoilleen seuraavaa asiakasta varten.

Tupakointi on asunnossa kiellettyä sisätiloissa. Lemmikkieläimen voi ottaa mukaan erityisehdoin ja -hinnoin.

Vuokrasopimus ovat määräaikainen, eli vuokra maksetaan koko varatulta ajalta, oleskeluvuorokausista riippumatta. Vuokra maksetaan etukäteen. Pidemmät vuokrasopimukset maksetaan kuukausittain tai sopimuksen mukaan.

Vuokra-asunntosta maksetaan myös takuuvuokra, jonka määrä riippuu vuokrasopimuksen kestosta. 1-4 viikon vuokrauksissa takuuvuokra on 50% vuokrasummasta, yli 4 viikon mittaisissa sopimuksissa takuuvuokra on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Takuuvuokra palautetaan vuokralaiselle asunnossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen, kahden viikon kuluessa siitä, kun vuokra-aika on päättynyt. Varausmaksu on 100-200 €, riippuen vuokra-ajan kestosta. Varausmaksu erääntyy maksettavaksi viikon kuluttua varauksesta, ja se vähennetään ensimmäisestä vuokrasta. Varausmaksun menettää, mikäli peruuttaa varauksen. Vuokrat maksetaan etukäteen suomalaiseen pankkiin, kuukautta ennen vuokrauksen alkua. Maksut menetetään, mikäli peruutus tulee kolme viikkoa ennen vuokrauksen alkua.

Vuokrahinnan ja takuuvuokran lisäksi vuokralaisen maksettavaksi tulee tarvittaessa/halutessa loppusiivousmaksu 70,00 (normaali siivous).

Vuokrahinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Muutoksista vuokrasopimuksiin perimme 20,00 toimistokulut

Kaikki mainitut hinnat ovat euroja (EUR).