Etusivu   Asunto   Vuokraus   Muuta alueesta  ALBIR
Asunto sijaitsee Albirissa, joka on osana Alfaz del Pin maakuntaa. Albir käsittää ranta-alueen kun taas varsinainen Alfaz del Pi sijoittuu Albirista sisämaahan päin. Albirin ranta-alue on useasti palkittu Euroopan Blue Flag -palkinnoilla puhtaitten ja kirkasvetisten rantojensa ansiosta. Täällä voi nauttia niin vuori- kuin merimaisemistakin, massaturismilta rauhassa.

Asunnolta on matkaa rannalle n. 700 metriä kävelytietä pitkin ja pieni ruokakauppa löytyy taloyhtiötä vastapäätä, samoin kuin Mc Donalds. Kävelymatkan päässä löytyy myös suurempi market, Mercadona ja Lidl sekä muita pienempiä liikkeitä. Rantakadulla palvelevat kulinaristeja lukuisat eri ravintolat ja nettikahvilat, pyörävuokraamot, tupakkakaupat jne.

Lähes näköyhteyden päässä ovat linja-autopysäkit niin Alteaan kuin Benidormiinkin. Samaisella kadulla päivystää norjalainen Scandinavian Clinic, josta saa kuljetuspalvelun lääkärille tarvittaessa tai hoitajan kotiin. Toimii mm. Tapiolan matkavakuutuksella moitteettomasti. Palvelut ovat siis lähellä, eikä vuokra-autoa välttämättä tarvita!

>>> Lisätietoa alueesta

>>> Albirissa lisäksi

Näytä suurempi kartta